ZORGVERLENERS

 

Wij bezorgen uitstekende geneesmiddelen om de levenskwaliteit te verbeteren​

De missie van MSD bestaat erin om hoogstaande geneesmiddelen op de markt te brengen die de levenskwaliteit van de patiënt verhogen. Daarom gaan we dan ook voortdurend op zoek naar de beste mensen om die missie waar te maken. We kiezen duidelijk voor goede ideeën en baanbrekend onderzoek.

Zeventig van de meest gebruikte geneesmiddelen van MSD worden in België geproduceerd. Ze worden geëxporteerd naar 90 landen. Op dit ogenblik beschikt MSD over meer dan 40 producten (op voorschrift) in de volgende belangrijke therapeutische domeinen: cardiovasculaire ziekten, diabetes, botziekten, aandoeningen aan de luchtwegen, immuun- en huidziekten, kanker, neurowetenschap en oftalmologie, infectieziekten en gynaecologie.

MyMSD richt zich exclusief tot de arts en biedt hem betrouwbare en gepersonaliseerde informatie aan die op hem betrekking heeft : Zijn geneesmiddelen, Zijn campagnes en de Actualiteit die hem interesseert.

Een MSD service op maat die continu aangepast wordt aan zijn behoeften !

De MSD Manual of Diagnosis and Therapy is één van de bekendste en meest gebruikte medische referentiemanuals ter wereld. De manual wordt nog steeds zonder winstoogmerk in 17 talen uitgebracht en is gratis beschikbaar op het internet.