Auteursrecht

 

COPYRIGHT

Copyright © 1995-2018 MSD in Belië, filiaal van Merck & Co., Inc., Kenilworth, N.J., U.S.A. Alle rechten voorbehouden.

Hierbij geeft MSD u de toestemming om materiaal dat door MSD is gepubliceerd op deze website te kopiëren, uitsluitend voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat elke kopie van dit materiaal die u maakt, onderworpen blijft aan het auteursrecht en eigendomrecht zoals vermeld op deze website..

Elke MSD- en niet-MSD-website waarvan u op deze website links vindt, blijft onderworpen aan de eigen bepalingen inzake auteursrecht. Dit materiaal mag niet worden verspreid, gewijzigd, gepost op een website of gebruikt voor openbare of commerciële doelstellingen zonder voorafgaande toestemming van MSD.

Bovenstaande toelating geldt niet voor de volgende publicaties waarvan u op deze website een link vindt:

  • De MSD Manual of Diagnosis and Therapy
  • De MSD Manual of Medical Information Home Edition
  • De MSD Manual of Geriatrics
  • De MSD Manual of Health & Aging

Toestemming om delen van deze publicaties te kopiëren of te posten op een website moet schriftelijk worden aangevraagd bij MSD Belgium sprl/bvba.

Niets in onderhavig document zal worden geïnterpreteerd als verleend door implicatie, uitsluiting of een licentie of recht onder een patent of handelsmerk van MSD, of een derde partij. Behalve zoals hierboven expliciet vermeld, zal niets worden geïnterpreteerd als een licentie of recht verlenend onder een auteursrecht van MSD.

HANDELSMERKEN

Alle productnamen op deze website zijn handelsmerken die eigendom zijn van of onder licentie vallen van MSD, haar dochtermaatschappijen of filialen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MSD uw persoonlijke gegevens beschermt. Deze website is bestemd voor inwoners van België en Luxemburg. MSD BVBA/SPRL is geregistreerd in België: nr. 0406.820.770​