VERANTWOORD ONDERNEMEN

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de hoeksteen van onze bedrijfscultuur

Bij MSD betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen, ieder dag opnieuw 's werelds grootste gezondheidsproblemen aanpakken door betere manieren te vinden om een verschilte maken in alles wat we doen. Het is een eenvoudige belofte die is ingebed in ons bedrijf en al onze individuele acties stuurt.

Bij MSD Belgium en Luxemburg zijn we bijzonder trots op volgende lokale 'corporate social responsibility' projecten:

Levensloop:

Omdat kanker één van de meest dringende onvervulde medische behoeften is in de wereld, wil MSD mensen helpen kanker te bestrijden.

Door fondsen te werven voor wetenschappelijk kankeronderzoek voor de Stichting tegen Kanker, voegde MSD BeLux de daad bij het woord.

Meer op Levensloop (Relay for Life)

Well Done Awards:

MSD Health Literacy Awards hebben als doel de beste initiatieven ter bevordering van de gezondheidswijsheid in België aan te moedigen, te belonen en aan bekendheid te doen winnen.

By helping raise funds for scientific cancer research for the Foundation against Cancer, MSD BeLux turned words into deeds.

www.welldoneawards.be
​Magazine 2016 Edition

MSD for Mothers

‘MSD for Mothers’ is een 10-jarig initiatief van 500 miljoen $ gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van moeders tijdens de zwangerschap en bevalling.

Klik hier voor meer info
Video "Elke 2 minuten"
UN Every Woman Every Child YouTube

Climbing for Life - 2 Alpes:

Diabetes dreigt een wereldwijde epidemie te worden. Via Climbing for Life willen wij diabetes onder de aandacht brengen en aantonen dat sportieve prestaties perfect haalbaar zijn voor mensen met diabetes, type 1 of type 2, mits uiteraard de nodige medisch begeleiding. Daarnaast vestigen wij de aandacht op de preventieve kracht van beweging bij mensen die een verhoogd risico hebben op type 2 diabetes.

​Gelieve hier te klikken voor meer inlichtingen

CAP48

RTBF televisie en MSD Belgium werken samen om het leven van jongeren met reumatoïde artritis te verbeteren. ​

​Klik hier voor meer info