Onze waarden

 
MSD wil in België een leidende rol spelen in de markt van de gezondheidsproducten. Om dit te bereiken kunnen we rekenen op een team van toegewijde en getalenteerde mensen. Zij steken elke dag opnieuw veel energie in de uitbouw van een goede relatie met onze klanten. Daarbij hebben ze één doel voor ogen: het leven en het welzijn van de patiënt – nu en in de toekomst - verbeteren door innovatieve oplossingen aan te reiken. Het is niet alleen een doel, het is onze passie.

MSD huldigt en verdedigt de strengste normen qua ethiek en integriteit. We voelen ons verantwoordelijk voor de klant, voor de eigen medewerkers en hun familie, voor de omgeving waarin we wonen en werken, en voor de samenleving waarvoor we ons engageren. Daarbij gaan we recht door zee, we nemen geen professionele of ethische binnenweg. De hoge normen die we hanteren, willen we weerspiegeld zien in onze contacten met alle segmenten van de samenleving.

MSD streeft naar de hoogst bereikbare wetenschappelijke performantie. Het onderzoek dat we verrichten, is gefocust op het verbeteren van de gezondheid en de levenskwaliteit van mens en dier. We stellen daarbij alles in het werk om tegemoet te komen aan de meest essentiële behoeften van de consument en de klant.
Zoals elk bedrijf wil MSD winst maken, maar dan wel enkel met producten die voldoen aan de essentiële behoeften van de klant, en die het welzijn van de mens ten goede komen. De financiële positie die we nastreven, moet ons toelaten te investeren in toponderzoek en daarbij de beste resultaten af te leveren.
MSD wil de beste zijn en beseft dat dit alleen kan dankzij de integriteit, de kennis, de verbeelding, de vaardigheden, de diversiteit en het teamwerk van onze medewerkers. MSD wil daarom ook zorgen voor een omgeving van wederzijds respect, een omgeving waarin talent en initiatief worden aangemoedigd. Inzet en prestaties worden ook beloond, en we hebben oog voor het sociaal leven van de mens.