Aanmelden

MyMSD

MyMSD

Over MyMSD

MyMSD richt zich tot artsen van verschillende specialiteiten en verzekert hen toegang tot de meest recente informatie op het gebied van medicatie, oplossingen en producten die momenteel worden aangeboden door MSD. U kunt eveneens ons gespecialiseerd nieuws lezen om zo de laatste trends te ontdekken met betrekking tot de medische wereld.

Het onderdeel « producten » van MyMSD is de kern van onze portaalsite. Hier vindt u een gedetailleerde omschrijving van de medicatie die wij momenteel op de markt aanbieden, geklasseerd per specialiteit of per medisch expertisegebied. Wij bieden eveneens een totaaloverzicht aan van onze producten, ongeacht de specialiteit.

De contactgegevens van uw gespecialiseerde medisch vertegenwoordiger zijn beschikbaar op onze portaalsite. U kan hem/haar contacteren via telefoon of via email. Onze medisch vertegenwoordigers zullen u met plezier helpen bij het bekomen van medische en wetenschappelijke informatie die beschikbaar is met betrekking tot de MSD producten ; maar ze zullen u eveneens helpen bij de realisatie van uw projecten en het bieden van oplossingen van medische aard.


MyMSD

 
   

    

      
 
   

  bottomfooter_Dutch